måndag 28 februari 2011

tisdag 22 februari 2011

Morgonmöte hos denim demon

Ser bra ut tycker jag

Detta kommer till Hösten. Men du kan hitta Denim Demon Jeans senaste kollektion hos oss redan nu!

fredag 18 februari 2011

Go American Made Sneakersnstuff



Kör maraton i blöjbyte och läggning. Charlie värmer upp (Detroit!). Tror han har en bra chans att vara med i American Made 2030.

Hoppas att lagen kommer till finalerna så att man får se lite game i kväll

Go team GO!

Johnnyballe säljer på mig Air Force 1 Duckboot



E-handel anyone?

Dj Charles - Pappabloggen

Charlie spexar till det lite på morgonkvisten. Om ni tycker att han ser suddig ut så är det precis så vi ser honom också, för han är aldrig stilla...

torsdag 17 februari 2011

Pappabloggen - Om det är jobbigt i bland så kan jag titta på den här filmen


Då blir allt lite lättare

Nike Sportswear American Made, 18/2, Münchenbryggeriet

Nu på fredag, den 18 februari, tar Nike Sportswear och American Made över Münchenbryggeriet och bjuder på en unik basketfest i äkta amerikansk collegeanda.

Fyra av landets största streetwearbutiker coachar åtta basketlag som möts på planen. Det kommer vara bra ölpriser i baren och de grymmaste artisterna kommer leverera soundtracket till matcherna.

Biljetter finns att hämta gratis på Sneakersnstuff, Caliroots, WELCOME/Très Bien Shop och på Fade Records. För mer information, titta in på http://www.facebook.com/nikesportswearsweden

Tid och plats:
18 februari, 2011, 18.00 - 01.00
Münchenbryggeriet, Torkel Knutssonsgatan 2
Stockholm
Ålder: 20 år

Line-up:
Adam Tensta, High Life, DJ Taro, Gnucci Banana och Mash-up International.

Lag:
Sneakersnstuff
Caliroots
Shelta
Très Bien Shop

Mer information hittar du på American Made-taben:
http://apps.facebook.com/american-made/

måndag 7 februari 2011

Nsw AE Destroyer Jacket - instore only

Fick in den här fina specialaren idag. Den är så hemlig att vi inte ens får sälja den online

söndag 6 februari 2011

Får man verkligen kalla vad skit som helst för sneakers? (nej det får man inte, men jag skrev det som en fråga i rubriken för att väcka intresse eller något...)


Jag var inne på fejjan. Inget konstigt med det, men jag såg en annons från Brandos. De hävdade att de har ”det största sortimentet med sneakers i Sverige”.

För det första så vart jag lite besvärad av att de säger ”sortiment med sneakers”. Jag skulle vilja säga att det heter ”sortiment av sneakers”. Men – jag är inte den som ska avgöra det antar jag – den som ska kasta första stenen osv.

Men – jag anser mig ju lite av expert på området när det kommer till sneakers. Så jag blev lite nyfiken och klickade på länken. Herrejösses… Brandos – Ni kan inte kalla vad skit som helst för sneakers, och sen lägga en massa pengar på att övertyga svenskarna om att allt skit ni har faktiskt är sneakers. Vi pratar om ett svensk folk som röstat in SD i rikstagen och låter kvällstidningarna överleva. Med andra ord, det finns bra människor där ute, men tillräckligt många förlorade själar för att ge Gekås i Ullared en omsättning som ni på Brandos bara kan drömma om. Och det ni gör här är att lura de stackarna i tron om att de faktiskt har köpt ett par sneakers när de köper Ed Hardy – Highrise eller något annat av det där skräpet.

Och till de av er leverantörer som vi delar med Brandos. Jag tänkte bryta ner lite siffror för er, eftersom ni verkar känna att det är bra för er att synas bredvid Cat, Ed Hardy, Playboy, Blend, Keen, Schetchers och alla andra horribla varumärken på hyllorna.

Brandos grundades 2006. Enligt deras hemsida så har de sålt 400000 par skor sedan dess. De omsatte 8 miljoner år 2008, 33 milj 2009 och 78 milj 2010. För skojs skull kan vi säga att de omsatte samma 2006 som 8 och 9 –dvs 16 milj tot. Då har de omsatt 135 milj+moms. Runda slängar = 169 milj ink moms. Då har vi alltså ett snittpris på 422 kr. Varför envisas då Adidas, Nike, New Balance m fl. med att lägga in skor för 1500 kr? Den enda anledningen till varför man vill ha dessa skor från Brandos sida måste ju vara att ge trovärdighet till allt annat skit man vill sälja på Sven Gurka. Och ni låter dom hållas, för att de har pengar över – trots att man har gått med förlust sen dag 1.

Jag försöker leta i minnet över någon fysisk motsvarighet till detta. Det enda jag kan komma på är Fila vs Galne Gunnar på 90-talet. Fila har inte repat sig sen dess.

Vi får hoppas att alla de vettiga människor där ute, som faktiskt ser skillnad på sneakers och skitskor, vet vart de skall vända sig när de verkligen behöver nya sneakers. För det finns ingen butik i Skandinavien som har ett sneakersortiment som är bättre än vårat. Och inte större heller – om man inte räknar låtsasskitskor som sneakers.

Sorry om det blev lite långt. Jag blev lite upprörd… 

tisdag 1 februari 2011

Bästa spammet på ett tag: Fwd: Hello erik

Come to me my sweet kitty, I'm waiting for you!
http://google.teenscrazy.ru