onsdag 27 april 2011

New Balance 577


New Balance 577 är nog min absoluta favorit New Balance. Eller nog, det är det. Det är något med linjerna i den som tilltalar. Man ser att den kom ut 1989. Inte helt olika Nike Air Max 1 till utseendet, men istället för lätt och luft så körde New Balance stabilitet och komfort.

Vi har ju gjort några New Balance 577 tillsammans med New Balance, och till hösten kommer det två till. Ser fram emot det.

tisdag 26 april 2011

It's spring again



Brukar ju köra Biz Markie här till den linen. Men Nice & Smooth får stå får årets "it's spring again"

måndag 25 april 2011

Puma Suede

Sitter och kollar lite NBA-playoffs. Då och då rullar det ett klipp från när New York vann på 60-talet. Clyde lägger i bollen mot slutet. Tänker direkt på Puma Suede när jag ser det. En sko som får förbli orörd sen 1968 är värt att tänkas på.

lördag 16 april 2011

Air Jordan 7 Retro







Det var tider det. För dig som vill remenicca lite så släpps Air Jordan 7 Retro idag. Om ni undrar varför vi har så lite Air Jordan i lager, så är det för att de tar slut när de släpps. Så... sov.... inte....

fredag 15 april 2011

Sa jag ens tack?

När vi fyllde 10 år så gick vi till Puma med den dryga idén att vi ville göra 10 olika Puma Suede skor. En för varje år. Det här var innan Puma fick utskällning av JD-sports och rättade in sig i retroledet. Puma gillar ju oss och sa att vi kan få göra 3 skor. Och det är vi tacksamma för.

Nu har det gått två år, och idéen verkar ha mognat lite. För i år så kommer Puma att göra ett gäng Clyde skor med Undefeated. Vi snackar fler än 10. 

Men det är lungt, jag gillar både Undefeated och Puma och krediterar helt enkelt mig själv för grundidéen (precis som jag klappade mig själv på axeln när Kanye West satte rosa lining på Yeezy efter att jag hade det på mina New Balance 577).

Och jag måste ju tacka för skorna också. Tack Puma (Hej Tomas)