måndag 9 november 2009

Det var inte igår man blev kallad får småkille

Rålambshov-TBK 74-65

Vi inledde helt viljelöst, utan hjärta i försvaret. Rålis småkillar tog returer och sköt i fria lägen och vi tittade på. Där förlorade vi matchen.

Efter 8 minuter 22-6!!!

Vi är större men nyttjar inte detta, vi går inte in och köttar under korgarna.

I period 3 ligger vi unde som värst 37-16 men då kommer Niklas B i matchen och sätter 9 raka poäng.

Halvlek 39-27

I tredje perioden börjar vi bli lite varma i kläderna och flyttar positioner närmare korgen.

Q3 55-48

Sedan börjar inhämtningen och Raz sätter två treor och vi ligger under bara 3 p med 3 minuter kvar och har bollen. Tyvärr i detta kritiska läget missförstår Christer och Niklas varann och det blir en tuff TO. Vi kom aldrig tillbaka utan Rålis spelade stabilt hem matchen från strafflinjen.

Taget från Turebergs hemsida efter att de förlorat mot oss i helgen.